top of page

Takvinduer for skråtak

Midthengslede takvinduer

Et VELUX midthengslet takvindu betjenes med den geniale lufteklaffen øverste i vinduet, og dekker mye av behovet for lys, luft og utsikt. Manuelle takvinduer kan enkelt oppgraderes til elektrisk betjent eller solcelledrevet for fjernbetjening.

 

Topphengslede takvinduer

Et VELUX topphengslet takvindu betjenes med et håndtak nederst i vinduet, som bidrar til en flott panoramautsikt og maksimalt luftinnslipp. Alle topphengslede vinduer er også midthengslede for enklere renhold, og har også lufteklaff øverst. Topphengslede takvinduer kan tilfredsstille kravene til rømningsvei.

 

VELUX fjernbetjente midthengslede og topphengslede takvinduer

Med VELUX elektriske og solcelledrevene takvinduer får du maksimal komfort med fjernbetjening. Du kan åpne og lukke vinduene med bare et trykk på den medfølgende, trådløse veggbryteren, og er det beste valget for et bedre inneklima. Ønsker du ekstra komfort kan du styre alt via mobilen din med VELUX App Control – eller automatisere inneklimaet med VELUX ACTIVE with Netatmo.

 

VELUX 2i1 og 3i1 takvindusløsninger

 

VELUX 2i1 og 3i1 takvindusløsninger er estetiske løsninger med slankere profiler, som gir enda bedre utsikt og mer dagslys for pengene. Monteringen er enklere fordi vinduselementene består av 2 eller 3 vinduer med én felles karm. Løsningene leveres som manuelt betjent midthengslet og topphengslet, eller som solcelledrevet midthengslet, med regnsensor og trådløs veggbryter. Vinduene er hvitmalte trevinduer hvor det ene eller midterste vinduet er fast, mens de to på hver side er åpningsbare. Alle vinduene i løsningene er kompatible med innvendig og utvendig solskjerming fra VELUX.

VELUX TripleProtect

VELUX TripleProtect takvindu er designet og testet for å tåle de mest ekstreme værforhold, og er det ideelle valget for værutsatte steder. Utvendig bekledning har et lyddempende belegg som reduserer støyen fra været ute. Fås både som midthengslet, topphengslet og elektrisk.

 

Takaltan og -terrasse

Selv om loftet har begrenset gulvplass, kan du likevel nyte godt av plassen og lyset som en takaltan eller en takterrasse gir. Med VELUX takaltan eller VELUX takterrasse kan du få maksimalt ut av uutnyttet takplass, uten å ofre boareal.

 

Kombinasjonsløsninger

Jo flere takvinduer, desto mer dagslys og frisk luft får du inn i hjemmet ditt. Det finnes utallige kombinasjoner av VELUX takvinduer – slipp utsiden inn og finn din egen løsning med takvinduer i kombinasjon.

 

 

Takvinduer for spesielle formål

Har du et bevaringsverdig bygg, har VELUX en løsning for det. Trenger du en håndverkerutgang eller røykventilasjon, finnes det løsninger for det også.

 

Lystunnel

VELUX lystunnel passer til steder der du ikke har direkte adgang til taket. Den slipper inn dagslyset ved hjelp av et lysreflekterende rør, som kan tilpasses og lede dagslys inn i hver krok av huset. Det blir en lampe i taket, drevet av dagslys.

bottom of page