Takvinduer for skråtak

Midthengslede takvinduer

Et VELUX midthengslet takvindu betjenes med den geniale lufteklaffen øverste i vinduet, og dekker mye av behovet for lys, luft og utsikt. Manuelle takvinduer kan enkelt oppgraderes til VELUX INTEGRA® for fjernbetjening.

 

Topphengslede takvinduer

Et VELUX topphengslet takvindu betjenes med et håndtak nederst i vinduet, som bidrar til en flott panoramautsikt og maksimalt luftinnslipp. Alle topphengslede vinduer er også midthengslede for enklere renhold, og har også lufteklaff øverst. Topphengslede takvinduer kan tilfredsstille kravene til rømningsvei.

 

VELUX INTEGRA® midthegslede og topphengslede takvinduer

Med VELUX INTEGRA® får du maksimal komfort med fjernbetjening av takvinduer og solskjerming. Med VELUX INTEGRA® elektriske takvinduer kan du åpne og lukke vinduene med bare et trykk på fjernkontrollen, og er det beste valget for et bedre inneklima. Velg mellom elektrisk eller solcellebetjent fjernstyring.

 

VELUX TripleProtect

VELUX TripleProtect takvindu er designet og testet for å tåle de mest ekstreme værforhold, og er det ideelle valget for værutsatte steder. Utvendig bekledning har et lyddempende belegg som reduserer støyen fra været ute. Fås både som midthengslet, topphengslet og elektrisk.

 

Takaltan og -terrasse

Selv om loftet har begrenset gulvplass, kan du likevel nyte godt av plassen og lyset som en takaltan eller en takterrasse gir. Med VELUX Cabrio® takaltan eller VELUX takterrasse kan du få maksimalt ut av uutnyttet takplass, uten å ofre boareal.

 

Kombinasjonsløsninger

Jo flere takvinduer, desto mer dagslys og frisk luft får du inn i hjemmet ditt. Det finnes utallige kombinasjoner av VELUX takvinduer – slipp utsiden inn og finn din egen løsning med takvinduer i kombinasjon.

 

 

Takvinduer for spesielle formål

Har du et bevaringsverdig bygg, har VELUX en løsning for det. Trenger du en håndverkerutgang eller røykventilasjon, finnes det løsninger for det også.

 

Lystunnel

VELUX lystunnel passer til steder der du ikke har direkte adgang til taket. Den slipper inn dagslyset ved hjelp av et lysreflekterende rør, som kan tilpasses og lede dagslys inn i hver krok av huset. Det blir en lampe i taket, drevet av dagslys.

112849-07-XXL
112849-07-XXL

press to zoom
Add a Title
Add a Title

Describe your image

press to zoom
Add a Title
Add a Title

Describe your image

press to zoom
112849-07-XXL
112849-07-XXL

press to zoom
1/5