PARKETT

Parkett gir rommet en varm følelse, og er et takknemlig og kvalitetssikkert gulv som du har i årevis.  Velg blant parkettgulv i en rekke ulike finisher i ypperlig kvalitet. På siden her finner du parkettgulv som vi lagerfører.  Vi har også ofte inne partivarer som ikke blir presentert her. Følg logoene for å se hva mer vi kan bestille. Vær obs på at fargegjengivelse på skjerm er svært varierende.

Vi anbefaler derfor sterkt at man tar turen innom oss for å se gulvene i virkeligheten før du bestemmer deg.

Logo, Pergo.png
Logo, kahrs.png
Stian

Lurer du på noe om gulv?

Lurer du på noe om gulv så hjelper Stian deg gjerne.

tlf. 99 41 58 36

Tina

Kan jeg hjelpe deg?

Vi er byens beste på gulv.

tlf. 980 28 945

pergo-lofoten-cotton-oak.jpg

Pergo Lofoten Cottage Oak
Cottage Oak er et lunt og naturlig tregulv, sjarmerende rustikt med lange, brede Lofoten-bord. Dette gulvet er et godt valg hvis du vil skape et vakkert, komfortabelt rom med en levende variasjon av farge og struktur, som inkluderer store kvister og sprekker. Den fremhevede strukturen oppnås gjennom dyp børsting av de mykere områdene for en mer naturlig fornemmelse, og faser på langsidene tilfører dybde i ethvert rom. Cottage Oak behandles med Pergos nye ekstra matte lakk, som kombinerer egenskapene til en lite vedlikeholdskrevende lakk med det unike utseendet hos ubehandlet tre.

​Dimensjoner:

13mm x 190mm x 1820mm

(W1233-04083 Cottage Oak Plank)

Kr. 595 pr. m2

Pergo chalked oyster oak.jpg

Pergo Svalbard Chalked Oyster Oak
(Utgående type)​

Chalked Oyster Oak er et oljet, gråbrunt tregulv, sjarmerende rustikt med lange, brede Svalbard-bord. Dette gulvet er et godt valg hvis du vil ha en moderne følelse og en levende variasjon av farge og struktur, som inkluderer store kvister og sprekker. Den børstede overflaten fremhever den naturlige strukturen, og faser langs alle kantene forsterker skjønnheten i de lange bordene. Chalked Oyster Oak leveres med Pergos oljefinish av høy kvalitet, som eldes med stil og er enkel å fornye.

​​​Dimensjoner:

14mm x 220mm x 2200mm

(W0103-03815 Chalked Oyster Oak)

Kr. 895 pr. m2

W0135-03562-2_Topshot_1.jpg

Pergo Langeland Nordic Polar Oak

(Bestillingsvare)

Nordic Polar Oak er et lyst tregulv, sjarmerende rustikt med lange, brede Langeland-bord. Dette gulvet er et godt valg hvis du vil ha et romslig preg og en levende variasjon av farge og struktur, som inkluderer store kvister og sprekker. Den fremhevede strukturen oppnås gjennom dyp børsting av de mykere områdene for en mer naturlig fornemmelse, og faser langs alle kantene forsterker skjønnheten i de lange bordene. Nordic Polar Oak behandles med Pergos nye ekstra matte lakk, som kombinerer egenskapene til en lite vedlikeholdskrevende lakk med det unike utseendet hos ubehandlet tre.

​Dimensjoner:

14mm x 260mm x 2400mm

(W0135-03562 Nordic Polar Oak)

Kr. 1409 pr. m2

Aurora.jpg

Kährs Eik Aurora
​Dette lyse, beisede 1-stavede eikegulvet er jordfarget og varmgrått i fargetonen. Med mikrofas på fire sider er uttrykket av en klassisk fullplank sikret. Hvert bord er børstet for å forsterke sorteringens naturlige karakter. Gulvet har kvister og liv som får frem den skikkelige eikefølelsen. Den ultra matte lakken skaper inntrykk av nylig saget tømmer som effektivt eliminerer reflekser, samtidig beskytter treet mot daglig slitasje.

​Dimensjoner:

15mm x 187 x 2266


Kr. 919 pr. m2

Garmisch_edited.jpg

Kährs Eik Garmisch

Eik Garmisch er et lyst 1-stavet eikegulv med eikens naturlige mønster og fargevariasjoner. Gulvet er oljet, og med lyse pigmenter, noe som gjør totalintrykket av gulvet lyst og lunt. Sparklet kvist og yteved gir gulvet liv, og microfasede kanter forsterker inntrykket av lange og brede bord.

Dimensjoner:

15mm x 187 x 2420


Kr. 725 pr. m2

Kalmar.jpg

​Kärhs Ask Kalmar

Ask Kalmar er et 3-stavs gulv med askens naturlige fargevariasjoner inkl. brunkjerne. Kan inneholde mindre kvister.

Gulvet er livlig og lyst, med lite kvist, men mye fargevariasjoner. Dette gjør det til et blikkfang på din gulvflate. Dette er ask slik ask naturlig er - ekte, slik trenden er.

Dimensjoner:

15mm x 200mm x 2423mm

 

Kr. 595 pr. m2

Viborg.jpg

Kährs Bøk Viborg
​Bøk Viborg er et 3-stavs gulv med bøkens naturlige fargevariasjoner.
Kan inneholde brune streker og mindre kvister. Treslaget egner seg ikke lagt på gulvvarme. Gulvet er nokså rolig, men med litt kvist og litt fargevariasjon som gir det litt liv. Det har en lys og gyllen fargetone som gjør gulvet lunt og behagelig, og enkelt å møblere på.

​Dimensjoner: 

15mm x 200mm x 2423mm

 

Kr. 585 pr. m2

Antium.jpg

Kährs Eik Antium

Kährs Eik Antium er et hvitt mattlakket gulv med kvist og fargevariasjoner.
Gulvet har mikrofasede kanter som definerer lengden på bordene

Gulvet har store, utbedrede og sparklede kvister. Dette gir gulvet et levende og spennende uttrykk. Samtidig gjør den pigmenterte lakken at fargevariasjonene er forholdsvis rolige, slik at ikke gulvet blir overveldende å se på.

Dimensjoner: 

15mm x 187mm x 2260mm


Kr. 719 pr. m2

Kährs_Eik_Dublin,_ultramattlakk.jpg

Kährs Eik Dublin, ultramattlakk

De lyse honningnyansene i dette 1-stavede eikgulvet fra Kährs Capital Collection spenner fra svak brunfarge til blek gyldenbrun, noe som gir den en jevn farge. Bare den reneste kvalitet eiketømmer er brukt, og hvert bord er forsiktig børstet for å få fram de naturlige særegenhetene og fremheve den naturlige strukturen av treet. Den lysabsorberende, ultramattlakkede finishen skaper inntrykk av nysaget tømmer, som effektivt eliminerer skinn i gulvet og beskytter treet mot daglig slitasje. Mikrofasen på fire sider forsterker det klassiske plankeutseendet.

​Dimensjoner: 

15mm x 187mm x 2420mm

 

Kr. 1375 pr. m2

Nouveau White.jpg

Kährs Eik Nouveau White
​Eik Nouveau White er et hvitpigmentert 1-stavs plankegulv i matt lakk med eikens naturlige fargevariasjoner. Kan inneholde store kvister og utbedret kvist. Børstet med fasede kanter. Lange bord og nytt klikksystem gjør gulvet svært enkelt å legge.
Behandlingen, Kährs kjente sterke mattlakk, gjør gulvet slitesterkt og lettholdt.

​Dimensjoner:

15mm x 187mm x x2420mm

 

Kr. 1219 pr. m2

Paris.jpg

Kährs Eik Paris

Enstavet, hvitt, ultramattlakket, eikeparkett, nesten helt uten kvist.

Bare den fineste eiken er sortert ut til denne eksklusive 1-stavs planken. De naturlige treegenskapene er forbedret med børsting og mikrofasede kanter. Den er urban og har minimalt med kvist. Dette gjør gulvet rolig og behagelig å se på og man får virkelig frem eikens naturlige mønster. Dessuten er gulvet lakkert med en ultramattlakk. Dette gir så godt som ingen refleksjoner dersom man for eksempel legger gulvet i et rom med mye vinduer helt ned til gulvet.

Dimensjoner: 

15mm x 187mm x 2420mm

 

Kr. 1499 pr. m2

Vienna.jpg

Kährs Eik Vienna

​Eik Vienna er et 3-stavs gulv med påtrengende eleganse.

Gulvet har små fargevariasjoner og kan inneholde mindre kvister. Gulvet har den gylne eikefargen de fleste kjenner fra før som gjør gulvet lunt, og enkelt å møblere til. Den 3-stavede eikeparketten er den mest solgte, og denne varianten, med lite kvist og et rolig utseende understreker det klassiske utseende.

Dimensjoner: 

15mm x 200mm x 2423mm

 

Kr. 765 pr. m2

Pergo Lofoten Arctic Oak

Arctic Oak er et elegant, lyst tregulv med lange Lofoten-bord. Dette gulvet er et godt valg hvis du vil skape et vakkert, komfortabelt rom med en levende variasjon av farge og struktur, som inkluderer mellomstore kvister. Den børstede overflaten fremhever den naturlige strukturen, og faser på langsidene tilfører dybde i ethvert rom. Arctic Oak leveres med en matt lakkfinish som gjør gulvet skittavvisende og enkelt å rengjøre.

​​​​Dimensjoner:

13mm x 190mm x 1820mm

(W1216-03572-C Arctic Oak Plank)

 

Kr. 595 pr. m2

W1248-03792_Topshot.jpg

Pergo Svalbard Sublime Oak
 

Sublime Oak er et lyst tregulv, sjarmerende rustikt med lange, brede Svalbard-bord. Dette gulvet er et godt valg hvis du vil ha en moderne følelse og en levende variasjon av farge og struktur, som inkluderer store kvister og sprekker. Den børstede overflaten fremhever den naturlige strukturen, og faser langs alle kantene forsterker skjønnheten i de lange bordene. Sublime Oak behandles med Pergos nye ekstra matte lakk, som kombinerer egenskapene til en lite vedlikeholdskrevende lakk med det unike utseendet hos ubehandlet tre.

​​Dimensjoner:

13mm x 220mm x 2200mm

(W01248-03792 Sublime Oak)

Kr. 895 pr. m2

W0135-03787-2_Topshot.jpg

Pergo Langeland Seafield Oak

Seafield Oak er et lyst tregulv, sjarmerende rustikt med lange, brede Langeland-bord. Dette gulvet er et godt valg hvis du vil ha et romslig preg og en levende variasjon av farge og struktur, som inkluderer store kvister og sprekker. Den børstede overflaten fremhever den naturlige strukturen, og faser langs alle kantene forsterker skjønnheten i de lange bordene. Seafield Oak behandles med Pergos nye ekstra matte lakk, som kombinerer egenskapene til en lite vedlikeholdskrevende lakk med det unike utseendet hos ubehandlet tre.​

​​Dimensjoner:

14mm x 260mm x 2400mm

(W0135-03787 Seafield Oak)

Kr. 1099 pr. m2

riseM.jpg

Kährs Eik Rise

​Dette varme, naturlige 1-stavede eikegulvet er jordfarget og varmt i fargetonen. Med mikrofas på fire sider er uttrykket av en klassisk fullplank sikret. Hvert bord er børstet for å forsterke sorteringens naturlige karakter. Gulvet har kvister og liv som får frem den skikkelige eikefølelsen. Den ultramatte lakken skaper inntrykk av nylig saget tømmer som effektivt eliminerer reflekser, samtidig beskytter treet mot daglig slitasje.

​Dimensjoner:

15mm x 187 x 2266


Kr. 919 pr. m2

Ceriale.jpg

Kährs Eik Ceriale

Ask Ceriale er et 3-stavet hvit mattlakket askegulv.
​Det er i motsetning til de fleste andre gulvene Kährs produserer, kun 13 mm. tykt, dette fordi de fleste i dag velger å bytte ut gulvet lenge før man har brukt opp slitesjiktet.

Dimensjoner:

13mm x 200mm x 2423mm


Kr. 435 pr. m2

Aaland.jpg

Kährs Bjørk Aaland

Bjørk Aaland er et 3-stavs gulv med bjørkens naturlige fargevariasjoner.
Kan inneholde brune streker, mørke store kvister og utbedret kvist. Gulvet har den flotte bjørkefargen som er lun og varm samtidig som den er lys. Litt kvist og liv gjør gulvet levende. Legger man ned bjørk får gulvet et flott skandinavisk utseende.

Dimensjoner: 

15mm x 200mm x 2423mm

 

Kr. 615 pr. m2

Abetone.jpg

Kährs Eik Abetone

​Eik Abetone er et 3-stavet hvitmattlakket eikegulv.
Det er i motsetning til de fleste andre gulvene Kährs produserer, kun 13 mm. tykt, dette fordi de fleste i dag velger å bytte ut gulvet lenge før man har brukt opp slitesjiktet.

​Dimensjoner: 

13mm x 200mm x 2423mm

 

Kr. 435 pr. m2

Nouveau Blonde.jpg

Kährs Eik Blonde

Den delvis gjennomsiktige balanserte hvite kontrasten lar den varme eike fargen skinne gjennom. Et perfekt utgangspunkt for et lyst nordisk interiør.

​Dette hvite, mattlakkede eikegulvet er et av Kährs vakreste, lyse gulv. Det ligger i den lyse enden av fargeskalaen, men likevel er fargen varm og behagelig.
Alle de naturlig variasjonene i treets farge tillatt, fra lyst til mørkebrunt. Yteved kan forekomme. Produktet har store, naturlige svarte kvister og sprekker. Kvister og sprekker forekommer i varierende størrelse og antall.

Dimensjoner: 

15mm x 187mm x 2420mm

 

Kr. 1219 pr. m2

Cosenza.jpg

Kährs Eik Cosenza

​Kährs Eik Cosenza er et mattlakket, naturfarget eikegulv.
Parketten er livlig i mønstringen og viser en vakker versjon av eik. Som ferdig lakket, betyr det ikke er noe oljing å tenke på. Når den er lagt så er man "ferdig".  
Her ser man et godt eksempel på de vakre tegningene i eiken.

​Dimensjoner: 

15mm x 187mm x 2420mm

 

Kr. 789 pr. m2

Nice.jpg

Kährs Eik Nice

Eik Nice er et tradisjonelt 3-stavet eikegulv som passer inn overalt.

Du kan aldri velge direkte feil, dersom du velger dette. Dette gulvet har Kährs kjente gode kvalitet og nye, enkle klikksystem. Gulvet har den kjente varme eikefargen og litt liv i form.

Dimensjoner: 

15mm x 200mm x 2423mm

Kr. 419 pr. m2

Oak+Portofino2.jpg

Kährs Eik Portofino

Eik Portofino er et hvitpigmentert 2-stavs bord med basis i eikens naturlige fargevariasjoner.

Kan inneholde mindre kvister. Gulvet har eikens liv og mønster, men de hvite pigmentene i lakken demper dette og gir gulvet en rolig og helhetlig overflate, der livet likevel skinner gjennom og gjør gulvet interessant. Gulvets bredere staver gjør dessuten gulvet mer eksklusivt.

Dimensjoner: 

15mm x 200mm x 2423mm

 

Kr. 769 pr. m2