top of page

Takvinduer

Vi bruker 90 % av tiden vår innendørs. Det betyr for lite dagslys og for lite frisk luft. Forskning viser at dette kan gå ut over både helse og livskvalitet. Visste du at takvinduer gir mer enn dobbelt så mye lys som fasadevinduer?

 

Med VELUX takvinduer kan du få akkurat den løsningen du har behov for – mer dagslys, fjernstyring, balkong og terrasse, kombinasjon av tak- og fasadevinduer, ja til og med høyden under taket til å møblere der det før ikke var mulig.

 

Se hjemmet ditt i et helt nytt lys – med takvinduer.

VELUX_sRGB_Web.gif
112849-07-XXL.jpg

Takvinduer for skrå tak
 

VELUX takvinduer for skrå tak kommer som manuelle og elektriske vinduer, topphengslede eller midthengslede, med hvitmalt, lakkert furu, eller vedlikeholdsfri innvendig overflate. Utvendig bekledning kommer i standard grå aluminium, men kan fås i spesialfarge også.

123427-01-XXL.jpg

Solskjerming

Kompletter ditt VELUX takvindu med en VELUX solskjerming. VELUX solskjerming gir effektiv beskyttelse mot sol og varme og dekker de fleste behov. Her kan du velge mellom utvendig screen og et bredt utvalg av innvendige gardiner - manuelle, elektriske eller solcelledrevne

130629-01-XXL (1).jpg

Takvinduer for flate tak

Flate tak er ingen hindring for å slippe mer dagslys og frisk luft inn i hjemmet. Med VELUX vinduer for flate tak kan dagslyset strømme fritt inn i hver krik og krok – spesielt der vanlige fasadevinduer ikke strekker til. Vinduer for flate tak består av ett vindu, i tre varianter – buet glass, plant glass eller kuppel. Velg det designet som passer best for deg! Alle VELUX vinduer for flate tak kan monteres som fastkarm, elektrisk betjent eller solcelledrevet, med regnsensor og trådløs veggbryter.

bottom of page