top of page

Solskjerming til takvinduer

Blendingsrullegardin

Drøm søtt med total mørklegging, og akkurat den fargen som passer din stil. Gardinen har trinnløs plassering og er Økotex-sertifisert. 

 

Mørkleggende plisségardin

Isolerende og mørkleggende effekt – perfekt for rom der varmen skal holdes ute, eller inne, avhengig av årstid. Trinnløs og med fleksibel plassering(kun ved manuell betjening). Stort utvalg i farger.

 

Duo blendingsrullegardin

2 gardiner i 1 – mørklegging og lysjustering. Trinnløs plassering, standard hvit lysjusterende gardin, og flere fargevalg til den mørkleggende delen.

 

Lysdempende plisségardin

Mykgjør lyset med elegant design, fås i flere farger og har trinnløs plassering. Manuell betjening har også fleksibel plassering.

 

Lysdempende rullegardin

Demper sollys og kommer i mange fine farger. Trinnløs plassering.

 

Persienne

Anbefales til baderom – fin justering av lyset med 35mm brede lameller i mange fine farger. Ingen synlige snorer.

 

Screen, utvendig

Effektiv varmebeskyttelse som holder rommet kjølig. Screenen reduserer varmeinnslipp med 76%, samtidig som du har full utsikt.

 

Mørkleggende screen

Effektiv varmebeskyttelse som også mørklegger. Den lystette og slitesterke duken reduserer varmeinnslippet med inntil 94%, samtidig som den mørklegger rommet.

 

Rulleskodde

Total beskyttelse mot varme og lys – reduserer varmeinnslippet med 92% og er total mørkleggende. Støyreduserende og isolerende.

 

Insektnett

God beskyttelse mot insekter – spesialtilpasset ditt VELUX takvindu. Kan også monteres på fasadevinduer.

bottom of page