top of page
Søk

Dagslys er helsebringende..


​Dagslys er viktig for vår helse og velvære. Særlig i Norge, hvor det flere måneder i året er lite dagslys. Dagslys har stor betydning for din velvære, helse, trivsel, produktivitet, søvn, læring og klima..


Takvinduer slipper dagslyset rett inn i boligen. Det er ikke vilkårlig hvilken type vindu du velger.  Rom med takvinduer har mye bedre dagslysutnyttelse enn rom med andre vindustyper. Takvinduer gir faktisk mer enn dobbelt så mye dagslys som fasadevinduer. Det betyr at det er mulig å orientere seg og f.eks. å lese kun ved bruk av dagslys. Det er derfor større muligheter for å spare på energien med et takvindu.
​Takvinduer kan gi økt boareal Ved å kombinere flere i bredden får du et helt felt med større takhøyde. Med VELUX takvinduer får du høyden til å møblere der det før ikke var mulig. Takvinduer gir 30–50 cm mer takhøyde. Er det for eksempel for lavt til å ha badekar eller vask, er et eller flere VELUX takvinduer den ideelle løsningen. Er du redd for å glemme åpne takvinduer? VELUX INTEGRA elektriske og solcelledrevene takvinduer er utstyrt med regnsensor som standard. Skulle du glemme å lukke takvinduet ditt når du reiser hjemmefra er det ikke noe problem om det skulle komme en regnskur. Regnsensoren lukker vinduet automatisk ved nedbør, men lar lufteklaffen forbli åpen, slik at frisk luft allikevel slipper inn og holder boligen frisk og sunn.​Solskjerming Hvis du synes det kan bli i overkant lyst og varmt i perioder, kan du dempe lys og varme med VELUX solskjerming. Screen stopper inntil 76% av varmen før den når glasset. Innvendig solskjerming demper lyset, - eller blender helt. Spør oss om hvilken type solskjerming som dekker dine behov.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page